Šta je Kupiša?

Platforma koja obezbeđuje potrebne alate za kreiranje vlastite internet prodavnice u svrhu trgovine putem interneta. Pogodnost Kupiša rešenja je u obezbeđivanju tehničkih i bezbednostnih potreba za nesmetan rad internet prodavnice kao i prijatne podrške kada vam je potrebna.

Prilagodite izgled stranice bez programiranja

Pomoću alata za upravljanje sadržajem stranice jednostavno možete podesiti izgled prodavnice po vašoj želji. Prodavnice su izrađene po standardima modernih pretražiavača i prilagođene za desktop i mobilne uređaje.

Jednostavno upravljanje proizvodima i porudžbinama

Prijatno administrativno okruženje koje olakšava upravljanje kako manjim tako i većim brojem proizvoda, porudžbina i kupaca.

Facebook i online prodavnica

Integracija sa socijalnim mrežama omogućava upravljanje proizvodaima na jednom mestu dok se proizvodi u isto vreme automatski distribuišu na socijalne mreže kao što je Facebook.

Plaćanje nikada lakše

Dostupna integracija popularnih načina plaćanja kao što je plaćanje kreditnom ili debit karticom.

Internet prodavnica po vašoj i meri vaših kupaca

Pored gotovoih rešenja uvek postoji opcija kreiranja internet prodavnice baš po vašoj meri. Naš tim će se postarati da zadovolji sve vaše potrebe i zahteve.

Kontaktirajte nas
U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva Kupiša koristi kolačiće (cookies). Više informacije možete naći u našoj politici privatnosti.